Psychische begeleiding? Als je door het (online) bos de bomen niet meer ziet

De realiteit heeft voor velen hard toegeslagen. We moeten ons leven anders organiseren, mogen niet meer op stap gaan, hebben weinig sociaal contact, zijn bang voor onze naasten en onszelf om besmet te raken met het COVID-19 virus. Psychische begeleiding is meer dan ooit nodig, maar dat kan momenteel alleen online. Veel zorgverleners stellen alles in het werk om hun business om te schakelen naar online begeleiding. Maar hoe vind je als patiënt de zorgverlener die het beste bij jou past? Heeft je huidige zorgverlener wel voldoende ervaring met online begeleiding? En hoe werkt dat dan? Is dat wel veilig? Hoe zie je door het online bos de bomen nog?

Een online groepspraktijk werkt met veilige platformen, heeft voldoende ervaring en knowhow in huis om online te werken en bovendien kunnen ze onderling doorverwijzen naar elkaar.Afhankelijk van de nood die je op dat moment hebt, word je in contact gebracht met de specifieke zorgverlener die het beste bij jou past.

We bieden je graag kosteloos een traject van twee sessies aan om je te ondersteunen in deze onrustige tijd. Je kan jouw traject aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen in de periode van 30 maart tem ?.

Gratis permanentienummer : (+32) 014/ 54 08 20

Ik wil gecontacteerd worden via
e-mailtelefoon


geslacht
manvrouw